11.MIKULAŠ KUP – ADA 2014

RK METEOR je proteklog vikenda učestvovao na 11. Medjunarodnom turniru za mlade rukometaše MIKULAŠ KUP 2014- ADA od 5 do 7 decembra 2014.god. Na turniru smo učestvovali sa četiri uzrasne generacije isto toliko ekipa i ovo je jedan od najuspešnih turnira. Tri ekipe su osvojile pehare i medalje a jednoj je to izmaklo i nadamo se da će to opravdati na sledeće turniru u Solunu .Grčka koji već imaju krajem ovog meseca (27-30 decembar 2014.)
Najprijatnije i najdraže iznenadjenje su nam priredili najmladji , ekipa dečaka rodjeni 2003/04,05,06,07 – MINI RUKOMET koji su pokazali najbolu igru i osvoji ubedljivo prvo mesto i zlatne medalje .
Generacija 2002 je sa pravom generacija od koje se treba sa sigurnošću očekivati dobri rezultati i još bolja igra. U borbi za treće mesto pobedili su izvanrednu ekipu RASTIMO iz Novog Sada i to golom u poslednjim sekundama utakmice i osvojili treće meso i bronzane medalje.
Generacija 1998 osvojila još jednu medalju u nizu treće mesto i bronzane medalje, ali ostaje žal jer su sekundi odlučivali da to bude i srebrano odličije , ali na kraju smo zadovoljni pre svega njihovom igrom i odnosom prema rukometu i definitivno Leskovac netreba da brine jer je to genracija koja će dugo voditi i nosti ovaj sport u gradu.
Od generacije 2000 smo realno očekivali bar korak više jer je to realno njihova vrednost , ali nadamo se da će na sledećem turniru u Solunu-Grčka pokazati svoju vredost i smatrati jednim njihovim slabim danom i turnirom.
Čestitam svim trenerima koji su vodili ekipe i pokazali da je njihov rad i stručnost izrodila jako dobrim rezulataima i da u budućnosti nastave da rade i stvaraju nove rukometne talente…..
Gneralno smo jako zadovoljni turnirom , organizator i domaćin turnira RK POTISJE PLETEX-ADA još jednom pokazao da je jedan od najboljih organizatora u Srbiji nadamo se da će mo sledeće 2015.godine obeležiti jedan pravi jubilej , 10 godina medjusobne saradnje i druženja na turnirima u Leskovcu i Adi.