SVETOSAVSKI TURNIR „METEOR 2016“ – MINI RUKOMET

Subota 23.01.2016.god. u Leskovcu u fiskulturnoj sali OŠ „JOSIF KOSTIĆ“ održan je drugi SVETOSAVSKI TURNIR U MINI RUKOMETU za devojčice i dečake rodjene 2004/05 i 2005/06.
Organizator turnira je RK METEOR iz Leskovac i Opštinski rukometni savez Leskovac , zajednica sudije ORS Leskovac. Na turniru je učestvovalo 4 kluba sa Juga Srbije , RK Radnik iz Surdulice , RK MLADOST 2012 iz Niša , RK RADNIČKI 1951 iz Niša i domaćin turnira RK METEOR iz Leskovac , sa 7 ekipa podeljeni i dve grupe. Odigrano je 12 utakmica i vidjen je izvanredan rukomet sa pono lepih akcija , puno atraktivnih golova i odbarna golamana. Bilo je puno radosti ali suza za promaćenim golom ali na kraju turnira organizator turnira je svim ekipama podjednako podelio pehare i doplome i sve ekipe proglasio pobedikom jer danas svako ko je izasao na teren i odigrao bar koji minut je pobednik jer se pre svega bavi sportom zbog svog zdravlja a i ulazi na rukometni teren na velika vrata i postaje potencijalna rukometna nada ovog našeg sporta.
Hvala svima koji su nam danas bili naši dragi gosti i nadamo se da će mo ovakva druženja nastaviti pre svega zbog rukometa koji svi mi volimo…
Veliki pozdrav iz Leskovca , od organizator turnira :
-MITROVIĆ DRAGAN – MONJA
-MIKIĆ BRATISLAV -BORAC
-DANILOVIĆ DRAGAN – DAČA
-NIKOLIĆ IGOR – KLINJA